<  Home  |  Contact Us  |  Email  |  Distributors  |  About Us...  >
Versión en Español English Version
Versione Italiana Deutsche Version
Version Française Russian Version
Versão Portuguese Svensk Version
Bnelux Version

    Menu:

Toepassingen
FF’s gamma
FF’s ontwerp
Behandeling
Calciet versus aragoniet
Andere behandelingen

   Selection:

Contact Us
Installation
Links
Email

 

 

Subir
Top

 

 


Toepassingen.


Product definitie: FF is een permanent antikalksteen apparaat gebruikt in leidingen en hydraulische machines. Je gebruikt het apart of in combinatie met gelijk welke andere behandeling. Het heeft meteen resultaat .

Doel van de behandeling:

a) De vorming van kalksteen (Calcite) en magnesium carbonaat- aanslag voorkomen.

b) De aanslag die zich voor de behandeling heeft vastgezet, door een traag maar gestaag proces (langzaam, maar progressief proces) , verwijderen. FF verandert noch de chemische, noch de bacteriële samenstelling van het water (zuivering, filtering, ontsmetting, etc.) het gebruikt alleen de beweging van het water en de mineralen voor de nodige elektrische en fysische fenomenen van de behandeling.

Ecologische behandeling:  Het elektrische fenomeen veroorzaakt door het vloeien van het water door het magnetisch veld, opgewekt door het FF apparaat, beïnvloed het fysische en chemische gedrag van het water zonder de compositie ervan te veranderen. FF voegt geen mineralen toe aan het stromend water, verwijderd er geen en verandert de microbiologische samenstelling niet. Daarom is het op geen enkele manier schadelijk voor de gezondheid of het milieu .

Externe plaatsing: simpel en veilig: De leidingen worden niet gemanipuleerd. Alleen het monopole magnetisch veld van FF omringt de leiding op het gekozen punt (stromend water), zonder het gebruik van energie of chemicaliën.

FF verhoogt de efficiëntie van andere toestellen en behandelingen:  Wanneer FF gebruikt wordt in combinatie met andere types van behandelingen (zuiverings- , ontsmettings- en filtreersystemen, etc.) vermindert FF het verbruik van chemische producten in ontkalkers en waterzuiveringssystemen en van chloor in ontsmettingssystemen. Zo bespaart FF op de onderhoudskosten in deze systemen.

Onmiddellijke besparing van energie en chemische producten: Door de leidingen en machines schoon te houden, draagt FF bij tot het goed functioneren ervan. In verwarmingen verhindert FF de aanslag op de warmtegeleidende oppervlakten en garandeert zo een maximaal rendement, een economische besparing en een energiebesparing.

Installatie en onderhoud: FF kan op alle soorten leidingen bevestigt worden (ijzer, aluminium, PVC, enz.). De twee delen waaruit de FF bestaat omarmen de leiding op het gekozen te behandelen punt. Deze eenvoudige handeling bestaat enkel uit het bevestigen van twee of vier PVC-klemmen over hun respectievelijke openingen en vraagt geen werktuigen. Er is geen onderhoud nodig.

Garantie: 5 jaar.

Waarschuwing: Mensen met een pacemaker, GSM's, bankkaarten, horloges, rekenmachines, computers en televisies blijven best buiten een straal van 50cm rond het magnetisch veld.


Copyright © 2002 Fluid Force S.L. All rights reserved.